Maribel Jové

XIPFelicitar en primer lloc a tot l’equip del Programa Nexus24UPC i especialment a l’equip de coordinació de la jornada per l’èxit de la Jornada del dia 11 de desembre.

També agrair la invitació a la Xarxa d’Innovació Pública (XIP) per poder compartir la seva experiència com a grup de treball transversal amb treballadors de diferents administracions públiques i de diferents àmbits.

La XIP va estar representada per Maribel Jové, que va organitzar i presentar el taller “Ús de les eines de Google pel treball col·laboratiu. Experiència de la XIP”. Va comptar amb una assistència força nombrosa, prop de 40 persones, que van seguir amb interès la presentació on s’explicava el procés de la XIP, el seu funcionament i com ha integrat els serveis de Google per a poder donar solució a la seva necessitat de treball col·laboratiu.