Equip Vot en 1 clic (2017)

Arriba la calor, arriba l’estiu i també arriba la Fira Nexus24 2018!!! Estem impacients per veure les presentacions i les paradetes de tots/es els nostres companys/es que, com nosaltres, s’han endinsat en aquest món dels projectes col·laboratius…. En el nostre cas us podem avançar que dijous 14 de juny coneixereu virtualment a la nostra secretària acadèmica Anna. Ella ha d’organitzar un procés electoral i aposta pel vot electrònic per simplificar el procés establert fins ara i apropar el vot a tots els campus, però com? necessita ajuda!!! i…….gràcies a l programa Nexus24 nosaltres la podrem ajudar!!!

El nostre equip -format per la Cristina Pérez, la Montse Mulet, l’Eva Grueso i la Yolanda Domènech- i familiaritzat en l’organització de processos electorals, està fent possible que el vot electrònic sigui la millor opció per als processos electorals a la UPC. Per això, i amb el suport del nostre padrí Agustí Fernández i la nostra padrina Marta de Blas, estem dissenyant un procediment de suport més eficient que optimitzi els recursos humans i materials necessaris i faci tot el procés més àgil.

Estem treballant en tres direccions per assolir el nostre objectiu: revisió de tota la normativa, revisió dels aspectes organitzatius i revisió dels aspectes tecnològics. I seguim treballant per assolir el nostre objectiu!!! Us esperem el dia 14 a la Fira Nexus24!

No us ho podeu perdre! Dijous 14 de juny ens veiem!!