Compartim un cas d’èxit: gestió electrònica de compres i viatges

Membres de l’equip

Josep Maria Haro (TSC, C.NEquip ViaComord) (impulsor), Montse Mestres (UTG Vilanova) (impulsora), Oriol Teixidó (ETSECCPB, C.Nord) (impulsor), Oscar Poncelas (EEL, Terrassa), Susana Martín (ETSAV, Sant Cugat), José A. Fernández (TSC, C.Nord) i Marta Carbonell (ETSETB, C.Nord).

Padrina: Rosa M. Royo (Cap UTG Àmbit Eng. Industrial Barcelona)

Descripció

Fer possible que les eines d’administració electrònica, creades al Departament de TSC per ajudar a millorar els procediments administratius en la gestió de compres i viatges i per facilitar la feina a les persones, es puguin utilitzar també a altres unitats de la UPC. Obtenir el suport institucional necessari per tal d’evolucionar les eines actuals per a que es puguin alimentar amb els sistemes d’informació corporatius (gestió de les persones i gestió econòmica), i aportar un valor afegit com a complement de les funcionalitats que ja ofereix SAP actualment.

Resultats esperats

1. Demostrar la viabilitat d’una proposta promoguda i desenvolupada col·laborativament per persones de diferents àmbits i de diverses unitats i campus de la UPC.

2. Al final del projecte volem disposar d’un desenvolupament pilot que es pugui posar a prova a diverses unitats.

3. Definir un full de ruta per aconseguir la plena integració amb els sistemes d’informació de la universitat.

Enllaços