Maria Hortènsia Álvarez

Encetem aquest nou any amb una sèrie de posts per resumir l’activitat del Programa Nexus24 a mode de news01notícies breus:

1. Valoracions de la 1a Jornada Nexus24 del passat 11 de desembre

Vàrem rebre 67 respostes al qüestionari de valoració de la Jornada amb les quals hem elaborat aquest informe de resultats i opinions. Moltes gràcies per les vostres aportacions, les tindrem en compte per a les properes jornades.

2. Presentacions del Programa Nexus24 pels campus

Aquests darrers dies hem fet presentacions del Programa als campus on ens ho han demanat: Vilanova, Urgell i Terrassa.  Bones sensacions i molt d’interès. Gràcies per la vostra acollida!

3. Estat de la participació i dates límit

De moment hi ha 6 propostes molt interessants i coneixem que n’hi ha d’altres que s’estan cuinant. La data final de presentació de propostes és el 21/1 però s’allarga fins el 26/1 (a le 12h) el temps per poder fer m’agrada i m’hi implico. Sobretot serà útil per a aquelles idees que s’entrin molt a sobre de la data final.  Animeu-vos a entrar idees fins a l’últim moment a l’eina Comunitats Nexus24.

4. Formació durant la fase d’Impuls

Estem treballant en el disseny de la formació que impartirem a la fase d’Impuls de la convocatòria per als 3 equips que finalment siguin seleccionats. Treballarem entre d’altres amb SDP i Tejeredes.

5. Jornada Comparto Futuro
S’ha posat en contacte amb nosaltres Ouishare España, una comunitat internacional que promou l’economia i la societat col·laborativa. Organitzarem conjuntament una jornada a la UPC emmarcada en la seva campanya Comparto Futuro. Està programada pel dia 5 de març de 16-19.30h a la Sala Àgora del CN. Hi participaran persones que impulsen projectes col·laboratius de diferent àmbit social i el públic serà el col·lectiu de la UPC.  Reserveu-vos aquesta data!
6. Nexus24 a Paris!!
Com a curiositat, la setmana vinent el Didac Ferrer està convidat per la Conférence des Présidents des Universités (CPU) a París per explicar als Rectors francesos el pla d’estalvi energètic “col·laboratiu” (2011-14) de la UPC. Aprofitant que està allà, li han demanat que expliqui a l’equip de coordinació de la CPU algunes de les iniciatives que estem fent a la universitat, i els va interessar molt Nexus24. La idea és saber si altres universitats fan coses semblants a l’altra banda dels Pirineus.