Doncs sí! El Programa Nexus24 s’ha traslladat a un nou espai, a la S207 de l’edifici Omega. Ha sortit guanyant perquè abans compartia espai a la Sala de Professorat Visitant a l’edifici C4. Ara, a banda d’estar més amples, no ens preocuparem de si estem molestant a algú mentre fem reunions o trobades. Hem passat d’estar a les alçades a estar al soterrani, això sí.  Però tot i estar dues plantes sota terra, ens arriba la llum natural!

Aquest nou espai (equipat amb mobiliari ja existent a la UPC) té dos ambients: un de més petit on hem posat les taules de treball de l’equip de coordinació i un de més gran i diàfan destinat al treball en grups. És el gimnàs de la col·laboració.

IMG_2390 IMG_2387

Què hi trobem al gimnàs?

  • Parets netes on hi podrem escriure i penjar-hi coses.
  • Cartrons gegants a mode de plafons que cada equip podrà utilitzar lliurement.
  • Bancs, cadires i taules plegables amb rodetes que podem apilar i moure fàcilment.
  • Unes guixetes plenes de material per poder utilitzar (fulls, retoladors, post-its, pega, gomets…).
  • “Joguines” per estimular la nostra creativitat i sentit lúdic.

El gimnàs és un espai que pot utilitzar qualsevol equip, vinculat a Nexus24 o no, que treballi en mode col·laboratiu i necessiti entorns com aquests per fer les seves activitats.

Què? Us hi veieu? Esteu tots i totes convidades a visitar-nos o a treballar aquí l’estona que necessiteu! Aviat podreu reservar vosaltres mateixos aquest espai, estem intentat que el gimnàs aparegui en el nou aplicatiu de reserves de sales.

La intenció que hi ha darrera d’aquesta iniciativa és que aquest espai serveixi per estimular la creativitat dels equips, faciliti la seva organització i  compartició de coneixements de forma pràctica, uneixi persones en un punt de trobada informal, serveixi per experimentar i prototipar nous espais del campus, mostri “físicament” el canvi de cultura de treball Nexus24 i, en definitiva, que es converteixi en un espai fàcil per fer el que a altres llocs no es pot fer.IMG_2540

Maria Hortènsia Álvarez i Didac Ferrer