Ara que els tres equips de la convocatòria 2015/1 estan enllestint la seva feina comencem ja a treballar amb els cinc equips que van ser seleccionats per la segona fase, 2015/2. Un dels punts de millora detectats en el primer pilot va ser la poca o nul·la coneixença entre els membres de cada equip impulsor, així com el disposar de criteris per establir un equip sòlid i autònom.

IMG_2407rAquest cop ho intentem fer millor, i hem convocat a les persones impulsores -les que van penjar la idea a l’eina Comunitats, vaja-  a una prèvia per parlar d’aquests temes. La sessió ha estat distesa, tot i que algunes persones han posat cara de pòquer quan els hem convidat a fer l’animòmetre humà que estava dibuixat al terra amb cinta de pintor.

Tot seguit hem proposat els equips que amb post-its enganxessin a la paret el que els passava pel cap en relació a tres preguntes: què et motiva? Què et fa por? Que vols saber? i després les hem treballat conjuntament. Ha estat un exercici molt profitós que ens ha permès detectar uns dubtes que no pensàvem que ho fossin -orientació a l’usuari- i esvair d’altres dubtes relacionats amb l’operativa del programa i el perquè de tot plegat.

Què et fa por?
Per cert, hem aprofitat també per inaugurar informalment el nou espai on estem ubicats, al soterrani -2 de l’edifici Omega, just a sota de Coordinació de Campus Nord. És un espai de dos ambients que oferim a la comunitat col·laborativa per reunir-se i treballar conjuntament, provar noves eines pròpies o alienes, validar els prototips dels projectes o aprendre conjuntament.

Agraïm la col·laboració de l’equip de Coordinació de Campus Nord per la seva acollida i tot el mobiliari que ens està aportant. Les guixetes de gimnàs queden fantàstiques en aquest antiespai.