Equip Banc del Temps  (format per Pere Batlle, Eva Vendrell, Maite Gallardo, Sílvia Gómez, Ana Canales i Mayte Solé)

Segons el pla de treball d’aquest segon dia de formació. L’autoconeixement, la identificació de rols i propòsits, la prevenció de fractures i potenciació creativa de l’equip serien les guies per preparar un equip TEC (Treball en Equips Col·laboratius).

nonameCinc equips varem dedicar-nos durant quatre hores el passat 19 d’octubre de 2015 a una sala del poliesportiu del Campus Nord a Barcelona.

Un munt d’impressions, d’emocions i de sensacions varem tenir al llarg del matí. Una sessió dedicada a l’equip a través d’activitats conjuntes i lúdiques. Però, també els membres i cadascú de nosaltres. És a dir, cada moment implicava enfrontar-se a les pròpies pors, trencar barreres emocionals anant més enllà.

Tot això ho demostra l’Animòmetre al final de la formació i al qual varem deixar per escrit, per deixar constància, del nostre pas per les activitats individuals i col·lectives. Gràcies a la esplèndida labor d’Esther Camacho de TejeRedes i al duo coordinador del Nexus24 de la Maria Hortènsia i el Didac Ferrer, uns guies fantàstics en tot moment. No ens varen deixar descansar ni un minut. Bé, mitja hora i escac per fer un mos, i continuar.

La primera activitat del primer dia de formació va ser mesurar el nostre estat d`anim amb un Animòmetre viu. No vàrem escriure en un paper de color com ens sentíem abans de començar, sinó dir-ho en veu alta posant-nos a sobre! al llarg d’una corda al terra amb dues emoticones; una alegre i l’altre trista. Com a preàmbul preparatori del que vindria després.

A aquest segon dia hem pogut llegir el que els nostres companys i companyes, en forma d’emocions, han viscut i plasmat en un petit tros de paper; disposat, estressada, expectant, expectant, expectant, contenta, alegre, bé, ganes de marxa, activat, il·lusionada, com el temps, emboirada, expectatives moderades, il·lusionada, animat, això millora, animat, trist, intrigat, cansada il·lusionada, fent feina, expectant, activada, animat, activat, animada, bé +, satisfeta! , motiva da, estressada, implicat, cohesionat, avui estic una mica cansada, 65% (emoció numèrica, no havia paraula que definís millor l’estat d’ànim d’aquest/a participant), la primera millora, etc…

Aquí tothom, amb pors o sense, tenen cabuda. Benvingudes seguin les nostres emocions, ja que aquestes formen part de nosaltres. Per cert, no m’he tornat boig si he enumerat uns quants cops les mateixes paraules. És una relació del que apareix a l’Animòmetre. Constatar un fet, ni més ni menys.

Potser descoberixes aspectes de tu mateix que no coneixies. Ho tornaria a fer?, . És recomanable, .