Equip “Més Enllà de la tEva Taula – Let’s MEET UPC”: format per Moisés Gómez, Sonia Navarro, Jaume Julibert, Cristina Lasheras, Clara Canals i Clara Solà.

Van ser molt interessants les tècniques de Design Thinking que ens varen ensenyar la Itziar Pobes i el Marc Garcia de l’empresa We Question Our Project, als quals estem molt agraïts/des que de forma gratuïta ens hagin ofert aquesta oportunitat.

IMG_9042Una de les experiències que creiem que van ser més enriquidores, i que ens van ajudar de cara al propi projecte, va ser quan tots els equips ens vam posar a fer un petit prototip d’un altre projecte que no era el nostre i ens vam poder posar a la pell d’un altre, ja que sempre hi ha coses en les quals no hi has pensat o que s’han passat per alt als membres del propi equip. Han sortit coses molt interessants i hem pogut prendre nota de bastantes coses, per exemple: veure que la gent dóna molt èmfasi al valor que pot aportar el projecte, que caldrà vehicular bé com es computen les visites a altres escoles/campus al Tempus, que a la gent li agradaria una visita divertida i que inclogui alguna cosa de menjar, etc… Gràcies Companys de Nexus d’altres projectes…una gran ajuda!!!!

DSC08005També vàrem obtenir molta informació i punts a reflexionar amb el prototipus que vàrem fer al final de la sessió, on havíem de testejar el nostre projecte amb els usuaris/es del carrer (PAS i PDI). En el nostre cas va ser amb forma d’enquesta de 10 preguntes ràpides d’on vàrem extreure conclusions tals com la gran diferència de punts de vista entre PDI i PAS i la necessitat o no de conèixer altres indrets de la institució.

Gràcies a aquestes tècniques, de manera molt pràctica i divertida, vàrem començar a dissenyar i a donar forma al nostre projecte, a experimentar i a aprendre a fer prototips, a prototipar, i a orientar el projecte cap a l’usuari obtenint-ne el feedback.