Maria Hortènsia Álvarez

El passat 27 de març vam celebrar la Fira Nexus24, la sessió final de projectes dels equips que han participat a la convocatòria del 2016.

Estàvem tots convocats a l’Àgora a les 11h però una hora abans ja hi havia equips que començaven a muntar el seu estand per participar a la Fira. Aquest espai de “mostres” va ser la novetat d’enguany i la valoració és molt positiva. La creativitat dels equips ens va sorprendre a tots perquè a banda de molta informació, a les paradetes també hi havia tasts de menjar, jocs, grans murals dibuixats a mà, pòsters, bústies de suggeriments “customitzades”, banderoles i uniformes corporatius, etc…

Quan es va fer l’hora de començar crec que devíem ser a la sala unes 80 persones, entre participants de Nexus24, companys/es, caps de gestió i visitants externs.

L’objectiu de la Fira era conèixer de primera mà en què havien treballat els equips durant els últims mesos i com havia estat el seu procés posant en pràctica metodologies de treball col·laboratiu.

Es va poder comprovar que els equips havien fet molta feina i de la bona, i la gent havia gaudit l’experiència. Els equips i els seus projectes eren aquests:

També van estar representats altres equips que havien quedat fora de la convocatòria del 2016 però que havien decidit continuar treballant i ens van presentar els seus resultats. Va ser el cas de:

  • Guia de bones pràctiques de teletreball a la UPC.
  • Reutilitza’m Un PoC +. Fer fàcil la reutilització a la UPC.

Si voleu copsar l’ambient d’aquell dia, podeu fer una ullada a: