Què difícil és començar! … Som-hi !!

Estem intentant fer una intro al nostre projecte “La recerca de la UPC en paraules” que no sigui tan feixuga com el document que apareix enllaçat a la web de Nexus24. Podríem començar per aquest dibuix que clarament parla del nostre objectiu…

WHW
Analitzant el nostre projecte donant resposta al  Why, How, What

…però potser ja no seguiu llegint així que començarem pel més important de tot projecte: les persones! A la imatge que encapçala aquest post ens teniu: d’esquerra a dreta, Malcom Burns, Sílvia Llovera, Cristina Díez, Mònica Altimira, Mònica Vicente, Marta Serrat i Àlex León.

nexus24_representacio projecte1

Portem des de l’octubre treballant i aprenent a treballar col·laborativament en un projecte que ens va engrescar de bon principi. I ja a l’Escola de Tardor vam fer les primeres passes per conèixer les eines, les metodologies i entre nosaltres! essent capaços de crear prototips com aquest …

Ho sabem, continueu sense entendre res de moment quedeu-vos amb el nostre lema

“Obrim la recerca de la UPC al món
mitjançant les paraules”

i amb la posada en escena del projecte en el Sprint0,  via Periscope a l’Escola de Tardor :