Fernando Vázquez, membre de l’equip Inventari de Laboratoris

Heu fet alguna vegada algun inventari?… Recordeu quan de petits veiem botigues que tancaven a finals de mes i ens posaven el cartellet de “Cerrado por Inventario”?… …feixuc, avorrit, poc intuïtiu… de tot menys modern, òptim, fiable, segur… Us imagineu quants inventaris diferents hi poden haver en cada laboratori a tota la UPC?… 

image1-e1513078463767.jpgL’Equip “Inventari de laboratoris, fem-ho fàcil” format per gent dels Serveis TIC, del Servei de Prevenció i Riscos Laborals i de l’Àrea de Serveis Tècnics de Laboratoris de diferents UTG’s ens vam ajuntar el mes de setembre per canviar aquesta dinàmica a través del programa Nexus24 i la seva Escola de Tardor, emprant noves metodologies de treball col·laboratiu.

A poc a poc anem agafant volada però no ha estat fàcil conjuntar dinàmiques i sinergies de tots els integrants. Ja teníem logotip  però l’oportunitat que ens va donar la 2ª Jornada Recircula que es va organitzar a la EEBE ens va fer de trampolí per agafar embranzida. La bona acollida que va tenir la idea i que ens ha permès contactar amb altres companys dintre de la UPC que s’han interessat pel nostre projecte, sens dubte ha estat un incentiu afegit i un estímul per l’equip.  

image3La idea del què volem la tenim molt clara, però cal passar del paper al prototip. Per això hem dissenyat un qüestionari -obert a tothom de la UPC- on podrem copsar el parer dels nostres fans i companys de feina de diversos àmbits de treball dintre de la UPC. D’aquesta manera a la demo que tanca el primer sprint podrem presentar conclusions sobre quins  requeriments i funcionalitats hauria de tenir el nostre aplicatiu. 

Si ens voleu ajudar no us descuideu de participar, en especial si feu servir equipament de laboratori o material. Ho teniu a un clic.