Ha començat el compte enrera per arribar al final del primer Sprint, en què donarem a conèixer la fase de desenvolupament del projecte en què trobem.

I sí, estem una mica nerviosos! però és tot un repte i volem que surti perfecte! (si és que la perfecció existeix)

És curiós com a mida que anem treballant en el nostre projecte, sense adonar-nos va prenent forma tot allò que teníem al cap i que en el primer moment no teníem gens clar com exposar-ho.
També és cert, que ens ha servit per reconduir el projecte en adonar-nos que allò que crèiem era adient, a la pràctica no ens ha dut al resultat desitjat.

Mai haguéssim pensat que les eines que ens van presentar a l’Escola de Tardor ens serien tan útils per manegar tota la informació, independentment tant de la seva procedència com del seu format. Des d’aquí gràcies a la plataforma Trello!

Treballem tots des del nostre espai físic personal però, com hem dit, les eines de treball col·laboratives han fet possible que enfoquem els nostres esforços en un mateix objectiu La recerca de la UPC en paraules.

Amb tot, les reunions presencials han estat essencials per decidir les grans línies de treball. Poder copsar l’estat d’ànim de l’equip, les angoixes, les sensacions positives d’anar avançant … tot això, per més tecnologies que hi hagi, només ho trobes amb la proximitat de tot l’equip.

img_20171205_133906.jpg
Reunió de treball

Ara mateix estem preparant la presentació dels resultats obtinguts, a la qual esteu tots convidats el proper   19 de desembre a les 11.00 h  al S207 de l’edifici Omega

Us hi esperem!!