Equip “La recerca de la UPC en paraules”

Queda només una setmana per tancar els projectes de la convocatòria 17-18 i potser ha arribat el moment de fer una balanç del que ha suposat abans que, el dia 14 de juny, presentem els resultats obtinguts a la Fira Nexus24 2018, a la qual no dubteu que esteu més que convidats!!

Volem adreçar aquest post a tothom qui ens ha anat seguint, però en especial a totes aquelles persones que havent-se interessat en el projecte no van poder formar part del grup de treball.

Encara que és cert que ens ha mancat més contacte amb totes aquelles persones que es van quedar a les portes, volem transmetre des d’aquí que hem tingut present sempre el gran acolliment del projecte i que malgrat els entrebancs amb què hem topat, pensar que érem els representats de tants altres ens va motivar a superar-los.

Durant la FiraNexus24 compartirem el treball, els resultats i també l’aprenentatge que ha suposat formar part d’un projecte Nexus24. Ens trobareu en uns estands de petit format on podreu adreçar-vos i resoldre dubtes, preguntar-nos o simplement conèixer l’equip.
També podeu quedar-vos a veure la presentació oral dels resultats obtinguts, dels quals destaquem, el suport del vicerector de Recerca de la UPC qui enviarà un correu a tot el PDI per encoratjar-los que omplin els camps referents a paraules clau i la infografia que ja li vam presentar i resumeix el perquè del projecte “La Recerca de la UPC en Paraules”

Infografia

(clica AQUÍ si vols visualitzar millor la infografia)

infografia_paraules_clau_fons clar