Equip Inventari de laboratoris

Després de les enquestes i de moltes proves comença prendre forma la idea inicial del projecte: posar en ordre i facilitar a tota la comunitat universitària una eina comú, fàcil d’entendre i organitzadora, on poder consultar l’equipament de laboratoris docents que té la UPC. L’enquesta que vam llançar a tots els nostres FANS va tenir molt bona resposta per part de tots ells, i els ho volem agrair des d’aquí.  

Aquesta resposta emfatitzava més encara si cal, la necessitat comuna d’organitzar els nostres espais i equipaments, a la vegada que ens encoratjava molt més a donar vida a una plataforma que plasmés aquesta idea.  

Captura

Captura

Els resultats definitius amb més detall i desglossats els vam poder mostrar a la DEMO 3 al Campus del Besòs i que podeu trobar penjada si accediu en aquest link

Un cop acabades les enquestes, tocava interpretar resultats i analitzar-les,  i a traves d’un card sorting vam categoritzar tots el camps per grups de famílies.

Captura

Ja tenim els ingredients necessaris per posar cara i ulls a una plataforma que deixes patent aquestes necessitats dels nostres usuaris.  

Però, cap on anem? Què volem mostrar?… Toca donar-li forma i treballem per crear una eina “open source” que sigui lo més intuïtiva possible per l’usuari, que s’integri perfectament amb  els recursos que té la UPC, donant visibilitat al seu patrimoni, dintre dels seus espais de laboratoris docents.  

Per donar-li mes cos, agafarem dades reals d’inventaris diversos dels nostres espais en diferents campus i els integrarem en aquesta nova eina.  La validació final la faran els nostres usuaris.

Captura

En això estem treballant i que, si tot va bé,  donarem visibilitat en la propera Fira Nexus24 2018 el dia 14 de juny, al campus nord.  Allà us esperem!!