mother_and_daughter_a2b9aca6156f9687bae13f703f4cf857
Mother and daughter, de Liza Hirst

Didac Ferrer

MARE: Saps què? Avui començo un nou projecte del Nexus24 a la universitat…

FILLA: Ein? Què és això?

MARE: A veure, com t’ho explico… És com un nou lloc de feina on vaig a vegades, a part de la feina “normal”. És com si anés a un nou edifici de la universitat, però de fet no existeix. És un espai on hi treballem molt diferent i col·laborem amb altres persones en projectes que no es poden fer des d’un departament o unitat en la forma normal.

FILLA: I hi va tothom?

MARE: No, ens ajuntem les persones que volem participar en buscar solucions a un problema. Surten temes, i qui creu que hi pot aportar, s’hi apunta, és totalment voluntari…

FILLA: Apa!! Què guai, no? I ja no fas el que feies sempre al departament?

MARE: Sí, sí,… hi segueixo com sempre, però una mica menys. Per exemple, en aquest projecte dedicaré unes 3 hores a la setmana.

FILLA: I perquè estàs tan contenta?

MARE: El que més m’agrada del Nexus24 és que em trobo amb gent nova i col·laborem junts, sempre aprenem coses i tot és molt pràctic i flexible. Sento que puc aportar coses que fa molts anys que veig, però que mai no he tingut l’oportunitat de dir o de fer. La veritat és que el temps ens passa volant, ens sentim útils perquè tenim la sensació de fer coses importants per a la universitat i que a l’hora són emocionants i engrescadores. Vaja, que aprenem treballant diferent… i fem molta feina.

FILLA: I tots són gent com tu?

MARE: Què vols dir?

FILLA: Sí, que feu això de l’administració, d’això dels despatxos, d’organitzar i tal…

MARE: He, he… no, si justament m’han dit que en alguns projectes ens trobem també amb estudiants i profes! No t’ho creuràs, però quasi mai treballo amb els estudiants, i això que estem a la mateixa universitat…

FILLA: Sona a bon rotllo tot això!!

MARE: Sí! En general la gent que hi ha s’ho creu i aporta molt, i fem servir sistemes d’aquests divertits i moderns. Per cert, m’ajudes a configurar això dels hangouts del Google?

FILLA: Ai mama, que no t’enteres…

DISCLAIMER SOBRE LA PUBLICITAT EN AQUESTA PÀGINA.
EL PROGRAMA NEXUS24 DE LA UPC NEIX AMB EL COMPROMÍS DE MINIMITZAR LA DESPESA SENSE QUE AIXÒ ATURI L’ACTIVITAT. PER AIXÒ FEM SERVIR EINES D’ÚS GRATUÏT COM EL BLOG WORDPRESS EN QUÈ DE TANT EN TANT APAREIX PUBLICITAT NO VINCULADA A LA UPC NI AL PROGRAMA NEXUS24.