L’eina de Comunitats UPC per al programa Nexus24 ja és a punt, tot i que en mode beta.

http://comunitats.upc.edu/nexus-24

Amb aquesta plataforma un cop registrat amb el teu identificador únic de la UPC podràs:

  • Completar el teu perfil personal: clicant sobre la teva foto accediràs al teu perfil personal  on has d’introduir com a mínim el teu e-mail. Assegura’t de subscriure’t a la comunitat Nexus24 perquè hi ha unes quantes. Pots fer-ho des de la pàgina principal de les comunitats.
  • Adherir-te al manifest: trobaràs també un botó per adherir-te al manifest de valors compartits de la comunitat Nexus24. Llegeix i si estàs d’acord, clica-hi!  Anar al manifest
  • Proposar un projecte col·laboratiu: clicant sobre el botó accediràs a la pàgina d’entrada de propostes de projectes, on hauràs de complimentar els camps amb les indicacions que et donem. Recorda que heu de ser tres persones de tres unitats.
  • Valorar una proposta de projecte: des d’aquí també pots accedir clicant al botó corresponent per donar suport a un projecte amb un “M’agrada” o bé per implicar-te (entrant a la proposta de projecte) perquè vols participar del grup de treball amb un “M’hi vull implicar”. En aquest cas hauràs d’explicar perquè t’interessa i que pots aportar.
  • Entrar qualsevol altra comentari sobre el programa Nexus24 i seguir els comentaris de la comunitat.