Cristina Díez

Equip Nexus24 La Recerca de la UPC en paraules. 

Som a mig camí d’aquesta, per què no dir-ho, aventura col·laborativa!
Parlar de checkpoint ens pot fer viatjar fins a la ciutat de Berlín però, afortunadament, a l’ anar lligat a Nexus24 es converteix en una trobada dels Equips #Escola Nexus24 on ens tornem a veure les cares.  Aquesta trobada ha resultat ser una posada en comú no tant dels projectes sinó de les experiències que hem viscut i estem vivint com a equip.

Perquè us feu una idea, cada equip havia d’arribar a un acord per puntuar del 0 al 100 com havíem viscut, cada una de les 12 experiències que es descriuen en el catàleg d’experiències Nexus24 i que tenen unes etiquetes força originals.

Què destacaríem dels resultats?

IMG_20180206_130618
 → l’experiençòmetre

En positiu? Som un “equip amb encant” hem connectat molt bé entre nosaltres malgrat no haver tingut cap relació laboral prèvia al Nexus i això ho notem a l’hora de treballar (i ho noten, diuen…)

Sembla que tenim establerta la nostra base d’operacions al Dragon Khan ! El cert és que no ha estat una experiència negativa, ja que, per la naturalesa del projecte La recerca de la UPC en paraules, ens hem trobat amb més d’un entrebanc. Però estem orgullosos perquè hem anat superant totes les “muntanyes russes que ens hem anat trobant.

Però això de “som la bomba!”, trobar-nos fora de la feina per simplement fer petar la xerrada en moments de tensió i tornar a carregar piles anant plegats de festa o de dinar o de sopar o de copes… definitivament no és el nostre cas. Ara bé, aquest punt no trigarem gaire a solucionar-lo!

Potser això de no ser la bomba, té a veure amb el fet que hem deixat de banda les nostres armes de “seducció” i si hem de ser sincers, persuadir, convèncer i/o seduir amb el nostre projecte diríem que poc.

Amb tot, prepareu-vos perquè hem carregat piles, hem parlat, ens hem reunit i ja no hi haurà qui ens pari!!