Ana Guitart, equip La Memòria en 1 clic

Ens acostem al final del projecte Nexus24. És un bon moment per fer valoracions i compartir-les amb tothom en aquest post. La valoració de l’experiència ha estat molt positiva, hem viscut diferents fases d’un projecte, hem format part d’un equip, en el procés hem tingut ocasió de conèixer companys de diferents àmbits de la nostra Universitat i establir-hi vincles, fins i tot m’atreviria a dir “forjar amistats”.

Em temo que fer una descripció més detallada de la meva visió de l’experiència pel que fa a relacions personals, podria resultar massa idíl·lica i inversemblant, és per això que simplement diré que ha estat molt positiva. Caldria destacar també el fet que hem après moltes coses, hem gaudit molt i no menys important remarcar que la participació ha estat molt engrescadora.

Pel que fa a la consecució del projecte, no podem evitar de tenir un punt de decepció per no haver aconseguit exactament el que en clamava el nom “Memòria en 1 Clic”. En el transcurs del temps hem conegut alguns dels perquès de la impossibilitat d’assolir el nostre propòsit a curt termini, com també hem tingut ocasió de reunir-nos amb la secretària general de la Universitat i intercanviar parers, aprofitant per donar a conèixer les nostres conclusions de les reunions amb els futuribles usuaris. El resultat de la reunió apaivaga la possible frustració que puguem experimentar, donat que la secretària general de la UPC va fer palesa la coneixença de la situació, així com també ens va explicar la seva intenció de resoldre aquest tema portant a terme un projecte més ambiciós.

Aquest projecte no només resoldria el problema de la memòria dels departaments, també facilitaria altres memòries que per normativa s’han de fer a la UPC. Per tant, encara que no ho haurem aconseguit directament nosaltres, la valoració final és de satisfacció, donat que el que va motivar el projecte està en vies d’ésser resolt.

Si voleu conèixer més coses del projecte La Memòria en 1 clic i la resta de projectes Nexus24 de la promoció 2017/2018 veniu a la Fira Nexus24, que serà el dia 14 de juny al mati. Us hi esperem!