Per sort cada any tenim més projectes col·laboratius per acompanyar, i això fa que necessitem més persones que sàpiguen fer-ho. Vam explicar en aquesta entrada de fa uns mesos que treballàvem en tres àmbits: el reconeixement de les persones que s’hi dediquen, la capacitació en competències col·laboratives i la disponibilitat d’espais-temps en condicions reals però controlades. Pel que fa al segon apartat, dimarts 21 teniu una oportunitat d’or per aprendre a facilitar amb la persona de qui hem après gran part del que sabem, en Cristian Figueroa.

En Cristian Figueroa és la figura clau -o a nosaltres ens ho sembla- de l’organització oberta Tejeredes que des del 2014 ens ajuda a tirar endavant el programa Nexus24. A canvi nosaltres li fem de cobais amb algunes de les seves metodologies i de pas aprenem molt. Tot sempre basat en la confiança i en poder-nos dir el que pensem sense pensar què pensaran. De moment aquest mètode ens ha funcionat, a base de fer moltes retros, molta preparació de les activitats i grans dosis d’empatia.

El dia 21 de maig com us dèiem oferim 20 places -deixant algunes com sempre per persones de fora de la UPC- per provar alguns d’aquests materials nous que l’equip de Tejeredes ha estat desenvolupant des de fa dos anys, i validar-los en diferents entorns de treball. Si voleu venir només cal que ens envieu un correu a nexus.24@upc.edu demanant-ho. Serà de 15 a 17h al campus nord, al gimnàs de Nexus24.

I si no teniu clar si us agrada això de facilitar o no, també us podeu apuntar i ho descobrireu. Us hi esperem!