Manel Muntada / Pere Losantos

Ens agrada que ens acompanyin i assessorin persones de fora de la UPC, especialment si són tan agradables, cultes, exploradores i executives -no és fàcil trobar tot això en una mateixa persona- com en Manel Muntada, àlies @cumclavis. I si a més escriuen el post final de projecte que aquí reproduïm ja és per nota.

El primer semestre del 2019 hem treballat plegats en Manel i 9 persones de diferents àmbits de la UPC en el marc del projecte Entorns Personals i Professionals de Coneixement per reflexionar, imaginar i fer aterrar altres maneres d’entendre com aprenem. El resultat ha estat força interessant, i ara cal començar a implementar les diferents eines a poc a poc, com quan vam començar amb Nexus24. Els canvis culturals, com la bona cuina, requereixen temps, dedicació i creure en el projecte.

Us deixem aquí l’enllaç a l’entrada original sobre el projecte, i us recomanem que doneu un cop d’ull al sempre interessant blog d’en Manel Muntada perquè us feu una idea de com ha anat tot plegat.

Gràcies Manel.